Senaste inläggen

Av Cecilia - 4 april 2012 10:49

Har precis delat en kanna kaffe med en kompis. Nu tänkte jag att jag ska greja lite och sedan vila en stund. Har pratat med dagis och barnen får stanna till 16.30 i dag.

Jag hostar och har ont så jag behöver slippa jaga en stund känner jag.


Fortfarande för kallt ute för att det ska falla mig i smaken. Bara 5 grader vilket jag tycker är 20 för lite.Men det kommer ju... bara att vänta. Jonathan och Vincent vill baka så hjälpa dem att göra en sockerkaka kanske. Skulle behöva handla också men har ingen bil hemma så det får vänta tills senare.


Påsk i helgen Barnen ska gå påsk-kärring, det ska finnas asmycket godis,påskägg och god mat. Det ska göras teckningar och pyntas, städas och fixas... ohhh vad mycket jag fick att göra helt plötsligt! Ja ja, det löser sig. Nu ska jag i alla fall lägga mig ner en stund och vänta och hoppas på att alvedonen gör sitt jobb.


Ha det bra alla KRAMANNONS
Av Cecilia - 3 april 2012 09:43

Sitter här och njuter av mitt morgonkaffe. Tvillingarna är lämnade på dagis och de andra barnen är hemma eftersom de har påsklov. De sitter i soffan och slötittar på TV medans jag sitter här och bara njuter av lugnet och kaffet.

Jag fryser väldans fortfarande efter promenaden till dagis men snart ska jag försöka få upp värmen med lite tvättande och plockande.

Har fruktansvärt ont i axlarna i dag men jag vägrar låta sjukdomen bestämma över mitt liv! Den kommer alltid vara en del av mitt liv men kommer aldrig få ta över det!


Igår fick jag present av min älskade. Ett ljus med Texten :


JAG ÄLSKAR DIG

Jag känner mig trygg och säker i närheten av dig,med tanke på,att jag vet hur mycket du älskar mig.

Den här värmen är något jag vill ge dig därför att du är ljuset i mitt liv.

En sak är säker,min passionerade eld för dig kommer aldrig att slockna.


Han är så gullig och det är helt klart de små sakerna som gör det. Det behöver inte ens vara saker. Det räcker med soffmys eller en kram men naturligtvis blir man glad när man får presenter  

Där är jag nog lik de flesta andra kvinnor. Man känner sig ju lite speciell då.

Jag får lov att säga att Maths är bra på det där.Han får mig att känna mig viktig och speciell utan att det känns som om han försöker köpa mig. Jag tycker om det enkla,vilket han helt klart har snappat upp. Skulle jag få smycken för flera tusen skulle jag bara få ångest. En blomma någon gång,en chokladbit eller som nu ett ljus är alldeles lagom saker för att få mig att känna mig uppskattad och älskad  


Nu är kaffet slut och jag ska försöka få lite saker gjort här. Får se hur långt energin räcker till.


Ha det bra alla KRAM

ANNONS
Av Cecilia - 2 april 2012 12:00

Tycker det känns som om vi bara kännt varandra några veckor... men ändå hela livet    Låter det dumt? Kanske men det är så det känns. Han gör mig lycklig och lugn i själen. Han finns alltid där när man behöver honom i både medgång och motgång. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och i dag är det 6 månader sedan vi bytte ringar   Jag väntar med spänning på att få åldras tillsammans med denna man som verkligen gör mig lycklig på riktigt!!

ÄLSKAR DIG MATHS!!      


Vad händer annars i dag då?

Har inte riktigt bestämt det än. På förmiddagen var min pappa och lillebror här och fikade. Vi lånade brorsans hund en stund bara för att vi kunde och för att vi saknade henne. Barnen blev glada att träffa henne igen och just nu ligger dom i en stor hög i soffan och tittar på barnkanalen.

Stackars Jonathan har haft jätteont i sitt öra i natt. Det verkar vara lite bättre nu efter massa (enligt ordination) nässpray och alvedonen han fick i natt. Hoppas det går tillbaka.


Antar att jag måste försöka städa av lite här efter helgen. Helt otroligt vad dammigt det blir bara för att man är många   Vad kommer allt damm ifrån?? Dammtussar stora som kattungar!?Bäst att städa bort dem innan de får huggtänder och anfaller. Lite mat ska vi väl fixa till också. Korvstroganoff låter som ett bra alternativ i dag och barnen verkar inte protestera så då får det nog bli det.

Så, då var väl dagen i det närmaste uppbokad. Lite tvätt hinner jag nog med också. Bäst att sätta fart 


Ha det bra alla KRAM Av Cecilia - 1 april 2012 08:44

Har precis matat barnen med frukost så nu leker dom och spelar TV-spel en stund. Jag passar på att skriva några rader här och dricka mitt morgonkaffe.

Om någon timme ska vi iväg på barndop och efter det ska Maths iväg med sin son på hockey match i Eskiltuna. Det blir sent där för samlingen var 16.00 här och så tar det dryga timmen att åka.

Igår var vi iväg och handlade dop present. Jättesvårt att hitta på något tycker jag. Det brukar alltid bli så att det blir en uppsjö av spargrisar och fotoalbum... Så det köpte faktiskt inte vi.

Vi gick till lekpaken och fotbollsplanen en stund i går efter vi hade grillat. Ser ut som en hel dagisavdelning när vi kommer eftersom många av barnen är i samma ålder.

De 6 minsta är mellan 2 och 7 år så det tar en evighet att hjälpa alla på med skor,mössor och vantar innan man kommer iväg. Ännu en bra anledning att längta efter sommaren. Tänk att bara öppna altandörren efter frukosten och låta dem springa ut i bara t-shirt. Gud så skönt   


Nu ska jag plocka undan lite disk och försöka dammsuga av innan vi ska göra oss iordning och åka till kyrkan.


Ha det bra alla KRAM

Av Cecilia - 31 mars 2012 09:57

Det är kallt, det blåser och det har kommit något otäckt vitt... snö kallas det visst. Har inget mer att säga i den frågan alls känner jag. Inga som helst fler kommentarer än bara just.. Hmmmm...


Nu börjar huset fyllas på med barn här så ingen rast och ro i dag inte. Det blir nog en ganska soft dag med barnen bara. Grilla ska vi nog göra,det lovade jag barnen för flera veckor sedan. I morgon ska vi på barndop också. Jag har forfarande inte handlat dop present för jag har inte en aning vad jag ska köpa.

Måste tänka lite, får nog återkomma senare för det här kanske man bör fixa  


Ha det bra alla KRAM 

Av Cecilia - 30 mars 2012 09:09

Den här veckan har varit jobbig. Sjuka barn, möte och i går fick jag sitta med dottern på akuten i flera timmar. Hon hade feber,utslag och lederna svullnade upp och blev röda och varma.

VC hade inte en aning om vad det kunde vara så vi fick bege oss till den stora staden och universitetssjukhuset.

Egentligen fick vi inget egentligt svar där heller men de trodde att det var en kombination mellan att hon har haft en seg virusinfektion i kroppen under en längre tid,öroninflammationen i förra veckan och vaccinationen mot livmoderalscancer för 10 dagar sedan.

Har det inte blivit bättre över helgen ska vi höra av oss igen.

Själv har jag varit jätteförkyld hela veckan och hostat men är tack och lov på bättringsvägen nu.


Igår såg jag det som måste vara det största vårtecknet av alla.... VITSIPPOR!!!  Jag blir så glad när jag ser de där vårblommorna för då vet jag att nu är snart sommaren här. Jag känner att jag behöver värmen och barnen hemma, utan att behöva ha massa tider och måsten VARJE dag.

Jag vet att jag brukar ha mindre ont på sommaren och orka lite mer. Har jag mindre ont så sover jag bättre.

Skönt!!! Och man kan göra mer med barnen om man har mer ork.DET ser jag fram emot.


Vi har börjat plantera lite frön. I år ska jag faktiskt ha pallkragar med lite sallad, gurka och kryddor i, bara för att det är mycket godare om man odlat dem själv.

Och nu blir det naturligtvis diskussioner hurvida jag klarar av att gräva i ett trädgårdsland om jag är sjuk....

Jag får hjälp!! Jag vill kunna göra saker som andra kan men det är inte alltid jag klarar det... vissa saker som att handla och ta hand om mina barn måste jag dock göra. Jag varken kan eller vill  ge bort barnen för att jag blivit sjuk. De måste även äta ibland och då måste jag handla.

Så till er/dig som roat er/dig med att anmäla till FK att jag borde bli av med min sjukpenning för att jag tar hand om mina barn och handlar... Vad har ni/du för problem?

Så länge jag klarar av att handla och ta hand om mina barn så är jag nöjd. Den dagen jag behöver hjälp i mina vardagliga sysslor som att ta hand om mina egna barn,städhjälp på heltid,handlingshjälp... ja då känns det verkligen som om jag kan ge upp.Till dess......FUCK OFF!!


Nu ska här bakas lite inför helgen eftersom Oliver kommer hem och han har ju fyllt år   Dessutom kommer kärleken och hans barn så i helgen blir vi många!! Underbart!!


Ha det bra alla KRAMAv Cecilia - 29 mars 2012 08:27

Får jag väl ändå lov att säga trots lite feber och hosta fortfarande. Kallt ute, man blir snabbt bortskämd med värmen men om man tänker efter lite så är det ju bara mars..... det brukar ju vara snö fortfarande då. Jag kommer ihåg valborg förra året,då var det skiiiiit kallt. Jag höll på att frysa häcken av mig och barnen ville ju absolut se fyrverkerierna. Åhh, vad jag frös.

I vår lilla by så har vi det lokala valborgsfirandet nere vid sjön och det gör ju inte saken bättre när det handlar om blåst och kyla. Hoppas det blir bättre och varmare i år.


Mannen trotsar kylan fullständigt och har tagit fram mc:n. Den har han redan hunnit åkt en dryg vecka på. I morse hade jag inte velat byta, brrrr.

Jag kör ju inte ens mc...än. Om jag vågar ska jag börja övningsköra men jag har inte bestämmt helt om jag vågar det än.


I går var jag på möte på Af. Jag har gjort en rehabutredning och nu ska de fortsätta att utreda för att jag ska få en rättvis bedömning i vad jag klarar av för arbete och i vilken omfattning med tanke på antal barn hemma också. Skönt att ha människor som faktiskt tar hänsyn till att jag har en sjukdom trots att den inte syns ytanpå jämt. Måste säga att dessa två handläggare på Af är helt fantastiska 


Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och ge barnen lite frukost. Sen ska vi plocka upp legot som på något konstigt sätt har hamnat på hela övervåningen. Måste dammsuga av och bädda rent i grabbarnas sängar så jag är inte arbetslös idag heller.


Ha det bra alla KRAM

Av Cecilia - 28 mars 2012 10:48

..igen. Jag är kass på det här. Ska försöka ta mig i kragen en sista gång annars är det väl bara att lägga ner det här med bloggandet. Tycker jämt att det kommer så mycket annat emellan men om de andra mångbarns mammorna klarar det så borde väl jag också göra det, eller!?


De senaste veckorna har vi varit sjuka..influensatider och det har gått runt,runt,runt. Inte så konstigt med tanke på att barnen finns i 2 olika skolor och på 3 dagisavdelningar. Sen är vi ju många att dela med sig till här hemma. Jobbigt är det men det blir ju bättre.


Hunden har flyttat tillbaka till min bror och trots att hon är ganska korkad och tidskrävande så blev det tomt och vi saknar henne. Konstigt hur man kan vänja sig så fort vid ett djur.

I Januari fick vi ta bort våran gammelkisse. Han blev sjuk och repade sig aldrig igen. Han blev bara magrare och magrare. Ett tungt men nödvändigt beslut tyvärr. Han skulle ha fyllt 16 år nu i april så man får väl lov att säga att han fick ett långt liv ändå och vi fick många fina år tillsammans med honom. Man vet ju att dagen de försvinner kommer men ändå är det lika hemskt när den väl kommer.

Vi har även utökat familjen lite. Mattias har fått två stycken undulater. En gul och en blå. Jag tycker att de är lite halvläskiga och de kan nypas satan om de vill det.


I helgen hjälptes hela familjen åt att vårstäda i trädgård och på altanen. Vi avslutade dagen med att inviga den nyinköpta grillen. Smakade alldeles underbart gott. Sen fick min älskling och dottern för sig att de skule ta årets första dopp..... och det gjorde dom.

Vad har hänt mer sedan sist?? Jag var till neurologiska kliniken och fick ny diagnos i torsdags. EDS... en bindvävssjukdom som gör att jag har denna kroniska smärta. Fibromyalgin är bara en följdsjukdom av EDS. Kan återkomma till det senare. Har inte smält det riktigt själv än. Jag kan ju faktiskt bli riktigt sjuk....

Nåja nu ska jag tvätta lite innan jag ska på möte på arbetsförmedlingen och så ska jag försöka att komma ihåg att uppdatera här i morgon.


Ha det bra alla KRAM

Presentation

Körkort

Fråga mig

12 besvarade frågor

Shopping

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012
>>>

Resor & Hotell

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Telefoni & Bredband

Kategorier

Bank & Försäkring

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tv & Musik

Skriv gärna en rad här

Räknare


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se